43,6618
38,4409
3.989,41
Vakfın sosyal medya hesabı X'te yapılan paylaşımda, Gazze’de ameliyat ve tedavi bekleyen binlerce insan için yola çıktıklarını duyurdu.
Yapılan paylaşımda, "Gazze’ye derman oluyoruz! Yetimler Vakfı olarak, doktorlardan oluşan ekibimiz Gazze’ye ulaşmak üzere! Gazze’de ameliyat ve tedavi bekleyen binlerce insan için yola çıkıyoruz. Siz de bu iyilik kervanına destek vererek derman olun! Online Bağış ve destek için: https://bagis.yetimlervakfi.org.tr Hesap Alıcı adı: Yetimler Vakfı TR60 0020 5000 0939 2451 6000 13 Detaylı Bilgi İçin: 0549 540 29 21" bilgisine yer verildi.
Yetimler Vakfı olarak, Gazze'ye doktorlardan oluşan bir ekibimiz ulaştı.
— Yetimler Vakfı (@YetimlerVakfim) December 27, 2024
Gazze'de, ameliyat ve tedavi bekleyen binlerce insana umut olacağız. Her birinin sağlığına kavuşması için gösterdiğimiz çabalar, birlikte daha güçlü olacak.
Siz de bu iyilik kervanına katılarak, bir cana… pic.twitter.com/XfM4xPmCji
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için "çerez politikasını" inceleyebilirsiniz.