43,5297
38,4426
3.974,21
Basın Toplantısı 18 Ekim 2024 ise Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Saat.18:00'da Demokrasi Meydanında yapılacak faaliyete; Türkiye Şampiyonasında final oynayan Muaythai sporcuları katılacak.
Turnuvanın yapılacağı Demokrasi meydanına ring ve ışıklandırma sistemlerinin kurulmasında son aşama gelindi.
Maçların yapılacağı alanda Gaziantep Günebakış Haber olarak bizde İnstagram hesabımız üzerinde yer yer canlı yayın yapacağız.
Mücadelelere sahne olacak Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Toto Muaythai Süper Ligi 5.Ayak turnuvası 18 Ekim 2024 tarihinde Demokrasi Meydandan bir ulusal özel kanal saat 20.00’de 23.30’kadar naklen canlı yayın yapacak.
Türkiye Muaythai Süper Ligi Şampiyonları 2025 Avrupa Şampiyonası ve Avrupa Elite’ler ligine katılması amaçlanıyor.
Maçlara Türkiye ve aynı zamanda içlerinde Dünya, Avrupa Şampiyonu olan toplamda bay ve bayan 16 sporcu katılacak.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için "çerez politikasını" inceleyebilirsiniz.