51,9151
43,6252
7.066,31
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz haberleri sayfasında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin devam eden 14 Bin Konut Projesi kapsamında Güneyşehir’deki 4 bininci hak sahibi belirlendi.
Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan 10.000 konutun ilk etabı olan 3.414 sosyal konutun temel atma töreni Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek, deprem olgusunu hem bilimsel hem de duygusal boyutlarıyla ele alacak Deprem Anma Müzesi’nin proje alanında incelemelerde bulundu.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Gaziantep Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde yapımı tamamlanan Gönüllü Geri Dönüş, Danışma ve Destek Merkezi ile yapımı süren BÜSEM’de tamamlanan bölümleri açmak için Gazi şehre geliyor.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için "çerez politikasını" inceleyebilirsiniz.