kaa

Şahinbey'de tarihi geçmiş ürün satan iş yeri sahibi tutuklandı

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde zabıta ekiplerine saldırıda bulunan bir markette yapılan denetimde, 418 kilogram son kullanma tarihi geçmiş ürün ele geçirildi.

Şahinbey Belediyesi, Emniyet güçleri ve Tarım Müdürlüğü ekipleriyle birlikte yürütülen operasyon sonucu market mühürlenirken, iş yeri sahibi tutuklandı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, olayla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, daha önce hakkında işlem yapılan iş yerinin denetimlere rağmen tarihi geçmiş ürün satmaya devam ettiğini ve zabıta ekiplerine şiddet uyguladığını belirtti.

Başkan Tahmazoğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Yaptığı karşılıksız kalmadı! Daha önce son kullanma tarihi geçmiş ürün sattığı tespit edilen ve hakkında işlem yapılmasına rağmen tekrar yaptığımız denetim sırasında zabıta ekiplerimize şiddet uygulayıp tehditler savuran iş yeri sahibi tutuklandı.Bugün Emniyet Güçlerimiz, Tarım Müdürlüğümüz ve Zabıta ekiplerimizle birlikte tekrar denetim yaptık ve 7 kalemde 418 kg son kullanma tarihi geçmiş ürün tespit ederek iş yerini kapattık. Halkımızın sağlığını tehlikeye atanlara asla müsamaha göstermeyiz! Hangi şartlarda olursa olsun vatandaşlarımızın sağlığını korumaya devam edeceğiz.”

Yetkililer, halk sağlığını tehdit eden uygulamalara karşı denetimlerin aralıksız süreceğini bildirdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ..