2022-KPSS Ön Lisans hafta sonu yapılacak

2022-KPSS Ön Lisans hafta sonu yapılacak

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca Kamu Personel Seçme Sınavı (2022-KPSS) Ön Lisans sınavı, 9 Ekim'de düzenlenecek.


ÖSYM tarafından ertelenen KPSS lisans sınavı oturumları için yayımlanan yeni takvim sonrasında, sınav tarihleri belli oldu.

Buna göre; KPSS ön lisans sınavı 9 Ekim 2022 Pazar günü yapılacak. Söz konusu sınavın sonuçları ise 3 Kasım 2022 Perşembe günü açıklanacak.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi'ni, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle edinebilecek. (İLKHA)

YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları Gaziantep Günebakış Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.



Bu haber için yorum yaz

Not: Telefon ve E-Posta'nız gizlilik şartları gereği tarafımızca gizlenmektedir. "Yorum ve İsminiz" herkese görünür şekilde olacaktır. Hakaret ve buna dayalı tüm sorumluluk size aittir.